resim
Anthony Mbu Agogo Modeste
Takım:El Ahly
Mevki:Santrfor
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Fransa
  • 406
    köln kulübüyle anlaşmış oyuncu. ancak anlaştığı tarihi eleştiri yaparken unutmayın. albayrak'ın beyanını doğru kabul edelim (etmememiz için bir sebep yok.), galatasaray sonucu ağır olabilecek bir davadan kaçmıştır. aslında popülist olmayan bir hareket ile yarınını düşünmüş.

    bu noktada şöyle bir analoji yapabilirim. sınavdan önce masada duran soruları hocaya çaktırmadan almamak, sınava eksik konu çalışarak girmeyi mazur göstermez.

    burada takımımızın nicelik olarak eksik sezona başlaması söz konusu. alt yapımızdan gelen oyuncularla beraber söylüyorum böyle bir eksik olmamalıydı. (bu noktada kaliteden bahsetmiyorum. kiralık normal oyuncularla da olsa eksik olmamak önemli. yoksa eksik sezona girmemek için alalade bir oyuncuya 3 senelik kontrat vermeye gerek yok.

    bir diğer husus oluşan yapay kıtlık. burada herkesten bağımsız bir oyuncu arama, bulma ve değerlendirme ekibi gerek. takım hocaları size geniş bir havuz veremez. ne ara taramasını yapacak. ya da taradığı oyuncunun son durumunu nereden bilecek. bu arada burada bahsettiğim scooting denince insanların aklına hep genç oyuncu geliyor. hayır arkadaşlar sizle anlaşması olmayan her oyuncu taramaya dağil. son durumundan, potansiyeline oradan maliyetine vs her şeyine kadar toplanacak bilgiler wilshere'den tut, polonya'da gol kıralı olduğundaki levandovskiye ve hiç duymadığın adama kadar herkes için toplanmalı. eminim işini iyi yapan ekipler vardır galatasaray'da ancak kordinasyon ve devamlılık problemi var. bu durum yapay kıtlık yaratıyor.

    bu eleştiriler sene başı yapıldı. bence tekrar tekrar yapmanın bir manası yok. çünkü bizim köln gibi yılın bu dönemi transfer yapacak bir durumumuz yok. sene sonu değerlendirmelerinde bu nicelik başlığının açılması gerek bence. yapay kıtlık durumunun ise hakikatten konuşulup bir yol haritası çizilmesi gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın