• 12
    kayseri macinda zorakilikten denedigimiz 3-5-2 meyvesini verdi ve neredeyse pozisyon bile vermeden net bir galibiyet aldik. uclu defansi sagda ozan, ortada maicon, solda serdar olarak kurduk. sagda mariano'nun kacirdigi adami ozan supurdu, solda ise omer'in adamini serdar. hatta selcuk'un kacirdigi adamlari da ortada maicon karsiladi.

    macin isi haritasina baktigimizda selcuk uclu defansin hemen onunde oynadi ve siritmadi. fernando'nun oraya gelecegini dusunursek defansimiz daha emin ellerde olacak. nagatomo da iyilesince sol koridoru daha efektif kullanacagiz. fernando oynarsa eger onunde belhanda ve feghouli tercihi olur yine muhtemelen. selcuk'u buyuk ihtimalle kesecektir. ileri ikili de onyekuru ve sinan oynayacaktir fakat eren iyilesirse dusunulebilinir.

    kayseri macinda topa cok sahip olma gereksinimi duymadik, yeri geldi rakibi geride karsiladik, bu macta bu sekilde oynarsak yine basarili oluruz. fakat burada taraftara cok is dusuyor. nitekim iceride surekli atak oynamamizi isteyen bir taraftar oluyor ve bu bazen olumsuz etki yapiyor.

    kayseri macindaki anlayisla oynarsak pozisyon vermeden ve bir sekilde golu de atarak galip gelecegimizi dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın