resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 545
    gary rodrigues ile karsilastirdigimda benimi icin biraz daha agir basan oyuncu. nitekim hem onyekuruyu hem garyyi yanlis kullaniyoruz. sahadaki forvet eksikligi bir yana bu iki oyuncuyu oynatacak sistem ile oynamiyoruz.

    su an yaptigimiz, ver top bu elemana 40 metre topu sürsün, iki üc calim atsin ve sonuca ulassin. ikiside bunu yapacak kapasite degiller. onu yapabilen oyuncularin fiyati 80 milyondan basliyor. henry ve gary ne zaman basarili olur? aslinda cok basit. bu adamlari kaleden maksimum 25 metre uzaklikta topla bulusturacaksin. dar alanda kisa mesafede atacaklari depar ve hizli calimlarla tehlike yaratabilirler. rakibi ters ayakta yakalama ve rakibi kontrolsüz müdahale etme zorunda birakma disinda baska sanslari yok. bunuda yapabilmek icin, ya forvetiniz cok iyi top dagitici olacak ya da orta sahaniz 3 bölgeye yakin ve adam akilli pas yapabilen oyunculardan olusacak.

    hem forvetiniz hemde orta sahanizi bunu yapabiliyorsa o zaman zaten 3. bölgede über takim olursunuz. bu iki elemani baska türlü faydali kullanmak imkansiz. ne kadar fazla top sürmek zorunda kalirlarsa o kadar sacmalamaya meyilliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın