• 831
    yıllardır türk futbolu can çekişiyor, bok içinde yüzüyor ama birileri türk futbolunu son olaylar neticesinde galatasaray'a verilecek ceza ile kurtarmaya çalışıyor. gözdağı olmalıymış, caydırıcı olmalıymış, bir daha yaşanmaması adına ciddi cezalar verilmeliymiş.

    benim tahminim jailson'a 6, soldado'ya 3 maç ceza verilecek. bizde ise ndiaye 5, donk 4, rodrigues 3 maç ceza alacaktır. mariano'ya ceza söz konusu değil bence. verirlerse saçma olur.

    asıl mevzu fatih terim'e ve bizim kulübe ne kadar ceza verecekleri.

    hasan şaş'a isterlerse 10 maç versinler. bizim için bir kayıp olmaz. hatta keşke futbolculardan alıp ona verseler. hasan şaş'ı severim ancak teknik veya taktik anlamında galatasaray'a gram yararı olduğunu düşünmüyorum. muhtemelen futbolcuları bir arada tutma, ekip olma anlamında katkısı olabilir.

    edit: beklediğimden de fazla ceza çıktı. jailson normal bir şekilde 8 maç almış.

    soldado 6 maç almış. 5 bekliyordum ama tükürmesi de dikkate alınmış gibi.

    ndiaye 5 maç. normal. aslında değil de, şu ortamda normal.

    donk 6 maç alacak ne yapmış? soldado ile aynı. neredeyse jailson ile aynı ceza. en fazla 3 alması lazımdı. ben 4 bekliyordum.

    rodrigues'in tam olarak ne yaptığını bilmiyorum. gördüklerimden en fazla 1-2 maçlık ceza çıkardı. o yüzden 3 dedim ve 3 geldi.

    fatih terim 7 maç ceza almış. allah belalarını versin. 7 maç nedir yahu? en fazla alacağı 2 maçtı. hadi 1 de sizden olsun 3 maç.

    hasan şaş'ın 8 maçı çok normal ama hasan şaş 8 maç alıyorsa fatih terim nasıl 7 maç alıyor ? keşke hoca da adam dövseymiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın