• 1
    trtspor’da “ileri üçlü” adlı bir program yapıyorlar bu sıyrıklar. galatasaray düşmanlıkları öyle net ki hayretler içinde izliyorsunuz. daha doğrusu izleyemiyorsunuz.

    ozan’ın hava topuna vurmasında topun direkt dışarı çıktığını iddia ettiler. hayta öyle kesin konuştular ki şaşırıp kaldım. ozan’ın kafa vurmasından sonra top fenerliye çarpıyor mu çarpmıyor mu belli olmuyor çünkü görüntü açısı görmeye müsait değil. ama bu üçlü sıyrığa göre kesinmiş. delilleri de neymiş, ozan’ın geri koşmasıymış. korner olsa koşmazmış. ulan allahsızlar çocuk kafa vururken gözlerini kapatmış olamaz mı? futbolcular topa kafa vururken genellikle gözlerini kapatırlar.

    diğer açıdan izlemeden birşey söylemek zor ama topun yön değiştirme şekline bakılırsa rakibe çarpmış gibi görünüyor. diğer cepheden göstermedi beinsport. bence top ozan’dan çıksaydı on defa gösterirlerdi. o nedenle rakibe çarpmıştır diyorum.

    ha bir de fatih terim’e ve futbolculara ağır ceza verilmeliymiş. geçen sezon şenol güneş’in yaptıklarına, aykut kocaman’ın bütün hakemlere hakaret etmesine ceza veremeyen pfdk fatih terim’e ceza vermeliymiş. tüh sizin suratınıza.

    allah hepinizin cezasını versin.

    (bkz: 2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın