resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 295
    bu sene bir iç saha maçında iyi oynamıştı. hangi maç hatırlamıyorum. ilk kez oynadığı maçtı herhalde. o maçtan sonra burada büyük övgüler filan yapıldı. marcelo carlos karışımı bir şey gibi övüldü. birkaç maç oynadıktan sonra da galatasaray seviyesinde olmadığına kanaat getirildi ve anadolu topçusu denilerek aşağılanmaya başlandı.

    sözlükte veya futbol maçı izleyenlerde bek sadece orta açmalı gibi bir görüş var. ömer de bir maçta 20 orta açtı diye hakan ünsal oldu caner oldu marcelo oldu.

    övüldüğü günler yazmadım ama şimdi yazayım. ömer maçlarda gelişi güzel orta açıyor. ortada kim var kim yok bakmıyor nedense. 6 rakip 1 eren varken içeri orta gönderiyor hem de defalarca. caner'le karşılaştırılmış orta açma konusunda ama kendisi caner'in sağ bacagı etmez. caner çünkü bakarak direk kafaya atıyor ortaları. ömer'de bek oynamayı sadece orta açmaktan ibaret sanıyor sanırım. antalyaspor maçında biraz yerden orta açması gerekirken hep şişirerek orta açtı. uzun stoperlere öyle toplar göndermemesi gerekirdi. donk maicon oyuna girdikten sonra da hafif yerden atmaya başmadı. sanırım gücü bittiği için öyle açıyordu. o maçta gördük ki gol sağ kanattan mariano'nun ortasıyla geldi. çünkü mariano nereye ne zaman orta açacağını çok iyi biliyor. ömer de verkaç yok, 3'e 1 yok, 2'ye 1 yok. top saklamaz, faul almaz. set oyunu ile alakası yoktur. riera yapardı bunları mesela veya hakan balta. alex telles vardı bir zamanlar burada kimse sevmezdi.orta açmayı bilmiyor diye. carole'e abidal benzetmeleri yapıldığı günler. ama o telles'le sneijder ve yasin öyle bir üçlü set yapıyordu ki. yasin o sezon galatasaray'ı şampiyon yapan oyuncuların başında geliyordu hatta bilirsiniz kendisini c.ronaldo filan sanmıştı. yasin'in harika oynamasını sebeplerinden biri de alex telles'in bekteki oyunuydu.

    ömer beli kalın bir bek. sıkıştığında naptığını bilmiyor, bam güm ileri vuruyor topları. taçları kötü kullanıyor. galatasaray seviyesinde mi değil mi ona bir şey demem ama kendisini geliştirebilir. eğer büyük takım beki olmayı beceremezse işi zor. çünkü yaşı da ilerliyor. nagatomo'yu bir maçta o kadar orta açarken göremeyiz mesela. hep set oyunu oynamaya çalışır. geriyi de kollar. ne zaman orta açacağını bilir. geçen sene sinan'a yaptığı orta bize şampiyonlugu getiren maçlardan biriydi. ömer bayram pek bek bilinciyle oynamıyor. ileri har gür diyeyim orta açayım geleyim. tarzı bu.

    benim dileğim ve gönlümden geçen daha fazla katkı vermesi ve oynadığı bölgede sırıtmaması. nagatomo 1 ay yok. yandık diyen çok görüyorum çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın