resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1507
    --- alıntı ---

    kalan oyuncularımızdan fernando’nun durumu şu anda oynamak için çok müsait değil. onun sağ üst arka adalesinde bulunan yırtık, diğer oyuncularımızın sakatlıklarından biraz daha farklı. onun tedavisinin diğer oyuncularımızdan biraz daha uzun sürmesini bekliyorum. zaten hatırlarsanız onyekuru, feghouli ve fernando sakatlandıkları anda iyileşmelerinin 3-4 hafta sürebileceğini söylemiştim. şu anda sakatlıklarının üzerinden 10-11 gün geçti, bu oyuncuların hemen dönmesini beklemek çok iyimserlik olur. fernando’nun şu an için sakatlıktan hemen dönme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. maç saatine kadar da tedavisine devam edeceğiz.

    --- alıntı ---

    allah peygamber için şöyle şaibeli konuşmayın ya. koskoca operatör doktorsun sen arkadaş, fernando'daki yırtık diğer oyuncularımızın sakatlıklarından biraz daha farklı ne demek? söyle arkadaş ne çekiniyorsun, neyden çekiniyorsun? de ki diğerleri sağlık ekibinin beceriksizliğinden sakatlandı, fernando'da ise ödem ve hematomla seyreden bir yırtık var bundan mütevellit birkaç hafta daha bizimle olamayacak. çok mu zor bunu demek. son yıllarda sakatlık bilgilendirilmesi konusunda çok büyük bir sıkıntı var. taraftarın kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz arkadaş!

    not: anlamıyorum ki niye böyle davranıyorlar. hayır transfer konusunda florya'daki köstebeklik giderildi gayet güzel, e sakatlıklar konusunda sen bilgi versen ne olacak vermesen ne olacak? 3 hafta sonra oynayacağın rakibin 'hııı şimdi yener ince 3 hafta sonra oynar dediğine göre bu oyuncuya göre taktik yapalım' mı diyecek? artık valla sinirden gidip fibrillerimi bağışlayacağım takıma!
App Store'dan indirin Google Play'den alın