• 106
    sevgili aslanlar/takım arkadaşlarımız,

    2 kasım 2018 galatasaray fenerbahçe maçı öncesi size bir şeyler anlatmak istedim.

    bunun herhangi bir maç olmadığını anlamak için bir kaç tane rakip sahada oynanan maçı izlemenizi rica ederim. en son 7 aralık 2011 galatasaray fenerbahçe maçını izleyerek motive olmanız müspet olacaktır.

    https://m.youtube.com/watch?v=TSWUEaoqcq8

    biz o maçta rakibi eze eze bitirdik ve psikolojik üstünlüğü ele aldık. kadroya dikkat edin, o kadromuzun da ciddi handikapları vardı ama 50.000 cephaneyi öyle bir tetiklediler ki ortalığı yakıp yıktık birlikte.

    yazıma takım arkadaşlarım diye başlama sebebim buydu. 50.000 cephane maç önü ve başında aktiftir. sonraki durumu siz belirliyorsunuz büyük ölçüde. rakibe öyle agresif, sağlı sollu kamikaze yapmalısınız ki, bu cephaneyi tetikleyesiniz. işte o zaman beraber patlayabiliriz.

    o maçta aldığımız haz, yobo’yu pazara gönderen eboue, bilica’yı bitiren elmander coşkusu unutulmaz. sizler de tarihe geçebilirsiniz.

    unutmayın, ikinci yarı deplasmanda oynanacak maçta onlar sizi ezmeye kalkacaklar. şimdi biz onlara haddini bildireceğiz. sakın ola herhangi bir maç gibi düşünmeyin. sahaya adımlarını attıkları andan itibaren onları biz psikolojik olarak bitireceğiz. siz de savaşa iyi hazırlanın ve gerekeni beraber yapalım. saldırdıkça haz alalım, haz aldıkça saldıralım. hiç bir şekilde aksini kabullenmek ve sükunet yok! maç başlar başlamaz birlikte agresif saldıracağız! unutulmaz bir güne çevirmek bizlerin elinde. ezene kadar durmak yok! bırakmak yok!

    sizlere inanıyoruz.

    allah yardımcımız olsun!

    (bkz: hedef 22)

    (bkz: kon2antra2yon)
App Store'dan indirin Google Play'den alın