• 116
    şu son 2 haftadır yaşanan sakatlıkları (2018-2019 sezonu) mantığım almıyor artık. 90'lı yılların başından beri galatasarayı takip ederim, böyle birşeye hiç şahit olmadım. kendimi geçtim fatih hoca bile şahit olmamıştır böyle bir duruma.

    28 ekim 2018 yeni malatyaspor galatasaray maçında da 2 fire (belhanda,linnes) verdik. ondan daha kötüsü fatih hoca maçtan sonra 'bilerek yapıyorlar' imasında bulunması. süper ligde bu sezon büyük takımlar kötü, sakatlar iyileşene kadar pek birşey kaybetmeyiz ancak ortada 'kasıtlı' birşeyler varsa o zaman sıkıntı büyük. yalnız aklımı karıştıran olay bu isimlerin belhanda ve linnes olması. fatih hoca daha 1 hafta kadar önce 'belhanda hiçbir zaman oram ağrıyor, buram ağrıyor diye bana gelmedi' diyerek profesyonelliğini övmedi mi belhanda'nın? linnes, nagatomo ile beraber bu tür işlere girmez diye bahse gireceğim iki kişiden biri, çok şaşkınım.

    velevki gerçekten böyle birşey var, hoca kimsenin gözünün yaşına bakmasın. şampiyonluk çok şey demek ama herşey demek değil. kimse galatasaray'dan da büyük değil.

    edit: düzeltme
App Store'dan indirin Google Play'den alın