resim
Yunus Akgün
Takım:Leicester
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:23
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 389
    inşallah buraları okumuyordur diye ümit ettiğim, yetenekli, önünde en az 15 sezonluk bir profesyonel futbolculuk kariyeri bulunan genç oyuncumuz.

    genç futbolcuların mental gelişimleri ve akıl sağlıkları için, kendileri hakkında sosyal medyada yazılan tek kelimeyi bile okumamaları gerekiyor. adam olacak futbolcu şahsi fikrime göre, taraftarın bu mecralarda kendisi hakkında yazdıklarını ne kadar ciddiye aldığından anlaşılabilir. eğer yazılanları sallamayıp gülüp geçebiliyorsa, mental açıdan gelişme potansiyeli gayet yüksektir. yok bu mecralarda yazılanları kafasına takıp profesyonel bakış açısını etkilemesine izin veriyorsa, çok zor günler kendisini bekliyor demektir.

    sosyal medyanın nasıl bir canavara dönüştüğünü hesaba katarsak, illa ki bir şekilde buna maruz kalan altyapı oyuncularının zihinsel gelişimi için onlara ekstra destek olup, profesyonel yardım aldırmak her zamankinden önemli hale geldi. bizim kulüpte bu yönde çalışmalar var mı, bilemiyorum.

    felaket bir oyunla aldığımız bir yenilgimizde, takım mağlupken maçın sonlarına doğru oyuna giren yunus akgün'ün vücut dilinden, hareketlerinden falan karakter ve gelecek analizi kasılmaya başlamışken, bunları da söylemekte fayda var.

    yakında futbolcunun burcundan falan da analiz yapıp, bundan adam olmaz diyenler çıkar, bekleyelim.

    merkür retrosundan dolayı bu çocuktan adam olmaz, çöp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın