resim
Fernando Francisco Reges
Takım:Internacional
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 1487
    kendisi ingiliz çimlerinin kokusunu almış ve türkiye ligi için üst düzey bir futbolcudur. ingiliz çimlerinin kokusunu bilen futbolcuların genelinde olduğu gibi fernando da hızlı futbolun hızlı koşarak değil pas ile çabuk oynayarak oynandığını bilir. kendi mevkisiyle ilgili olarak da pozisyon alması ve bu sayede kritik noktalarda hızlı müdahalelerde bulunması, dikine ve oyunun yönünü değiştiren pas görüşü özellikleriyle bizim ligimiz için üst düzey bir futbolcudur. ayrıca oynadığı mevki gösterişe uzak basit bir oyun gerektiren mevki olduğu için çok kolay bir şekilde “olmasa da olurduk” kafasına girilebilir. ancak olmasaydı da olur muydu sorusunun cevabını da o bölgede selçuk’la, bilal’le, josue’yle, de jong’la, hamit’le oynarken gördük.

    her futbolcunun kötü performans gösterdiği maçlar ya da periyodlar olabilir. fernando da 2017-2018 sezonuna göre 2018-2019 sezonuna asıl potansiyelinin altında bir performansla başlamıştır. eleştirelim, ama bir evlat gibi eleştirelim. bizim futbolcumuz olduğunu unutmadan, uzun lig, kupa, avrupa maratonlarında birlikte yürüdüğümüzü yürüyeceğimizi unutmadan yapıcı bir şekilde eleştirelim.

    futbolcularımızı gereksiz yüceltenlerimiz olduğu gibi gereksiz itin götüne sokanlarımız da var, millet olarak elimizin ve dilimizin ayarı olmadığı için elimizdekinin kıymetini bilemiyoruz, hak ettiği -tam- değeri veremiyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın