resim
Leonardo Neoren Franco
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Arjantin
  • 360
    yıllar öncesinde mondragon, bir akçaabat deplasmanında rakip forvet oyuncusuna çalım atayım derken topu kaptırmıştı. golü yemiştik. mondi'nin de sevdiği bir şey idi rakip forveti terse yatırmak. arada sırada yapardı. hakkını da verirdi çoğu zaman. leo franco'nun da aslında bilekleri çok sağlam. istediği gibi hükmedebiliyor ayaklarına. bu bariz bir şekilde açık. sabaha kadar tartışabilirim bu konuyu. fakat her ne hikmetse rakip oyuncu ile karşı karşıya kaldığı zaman bocalıyor. eskiden böyle değildi. ne olduysa son saracoğlu derbisinde oldu. o kabusu yendi mi tamamdır. üzerinden çok maç geçti ama hala aklı orada.

    bir de yukarıda bahsettiğim sebatspor, modragon ve çalım atarken gol yediği maçta sanırım biz 3 gol atmıştık. bunlardan biri de sabri'ye aitti. çok emin olamıyorum maçın tarihi ve saatinden. gündüz maçıydı. orasını çok iyi hatırlıyorum. fakat diğer detayların hepsi kapalı kutu durumunda beynimde. yanlış bilgi verdiysem özürlerimi şimdiden dilerim.

    ekleme: bunu yazan tosun adlı galatasaray sözlük yazarı arkadasımın, takımdaşımın zahmet ederek beni bilgilendirmesiyle golü yusuf şimşektarafından yediğimizi eklemek istedim. maçın oynandığı tarihi de söyledi tosun arkadasımız. yıl 2005
App Store'dan indirin Google Play'den alın