• 1
    ali koç’un bahsettiği, soyunma odasındaki halı’dan söz ediyorum. bana çok komik geldi. (ya da absürd diyeyim) yani ne alaka cocu’nun cenazesi, ne alaka halıya sarmak. ilk duyduğumda sadece cocu için söylenmiş gibi lanse edildiğinden absürd bulmuş, hiçbir anlam verememiş, hatta tıpkı mehmet demirkol’un dediği gibi şakadır herhalde demiştim. ancak daha sonra, kovulan yardımcı antrenörlerden birisi, “o cümle sadece cocu için değil, beşiktaş’a yenilirsek hepimizin cenazelerini bu halıya saracaklarmış diye söylendi” diye açıklama yapınca taşlar yerine oturdu. meğer fenerbahçe yönetimi hemen tüm galatasaray maçlarında da soyunma odasına halı, kilim, beyaz bez ve benzeri şeyler getirerek futbolcuları motive! ediyormuş. nasıl mı? şöyle;

    beyaz bez, halı, kilim vesaire getirilip soyunma odasına konuluyormuş sonra da bir kişiye bunların ne olduğu soruluyormuş. o kişi de, “eğer galatasaray’a yenilirsek hepimizi bu beze saracakmış taraftarlar onun için göndermiş” diye cevap veriyormuş. yani ilginç bir şekilde tüm futbolculara (özellikle yerlilere) ölüm hatırlatılarak motive! yoluna gidiliyormuş.

    şimdi ben bunu ilk duyduğumda hadi canım sende bu kadarı da saçma diye ayağa kalkmıştım. bana gerçekten çok ama çok saçma hatta manyakça gelmişti. ancak koskoca başkan ali koç’a kadar uzandığına göre bu haber olabilir diye düşünmeye başladım. tabi ali koç acemi olduğundan, olayı da anlayamadığından yarım yamalak anlıyor ve anlatıyor.

    aziz yıldırım ve yönetiminin ne kadar sıyrık olduğunu, ne gibi çılgınlıklar yaptığını buradan anlayabiliriz. çünkü bunların tamamı aziz yıldırım yönetiminin marifetleri! böyle akıl dışı şeyler yapan yönetimin, cas, uefa, isviçre federal mahkemesince ve türkiye futbol federasyonu tahkim kurulunca onanmış şikeyi yapmamış olmaları mümkün mü? hoş ne yaptılarsa fenerbahçe için yaptılar ve bunu da açıkça söylediler ama hala şikeye inanmadıklarını söyleyen güruh için bir kez daha gözler önüne seriyorum.

    halı, kilim, kefen bezi ve daha birçok motivasyon metodu. güler misin ağlar mısın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın