• 1723
    bedavadan birkaç öneri vereyim de alır kullanırsınız dediğim kanal.

    loto galatasaray: galatasaray store'dan store üretimi minimum 15 liralık ürün alanlara bir kod verilecek. her ay sonunda bu kodlara sahip taraftarlardan biri canlı yayında seçilecek ve takım ile bir gün geçirme şansı yakalayacak. canlı yayına iyi reklam da alırsınız bak, benden söylemesi.

    standart youtube challenge videoları: artık frikik mi attırırsınız, penaltı mı attırırsınız, üst direk mi vurdurursunuz bilmem. takımdaki en hızlı futbolcu yarışması yapsanız da izlenecek, frikik attırsanız da, en güçlü futbolcu kim yarışması yapsanız da. bak tek bir halter koy. en ağırı kaldıran kazansın. 50 metreyi en çok koşan kazansın. üst direği beş seferde en çok vuran ya da vurabilen kazansın. izlenir. yapın şunu.

    taraftar e-spor ligi: çok basit. minimum 15 liralık store ürünü alanlara yine bir kod veriyorsunuz. bu e-spor liginin fifa, lol, cs, fortnite v.s. ne kadar bok püsür varsa bölümleri oluyor. taraftar da ürün alırken istediği kutucuğu işaretliyor. her hafta kazananlar canlı yayında, galatasaray tv'de oyun oynuyor. bizim halk televizyona çıkmayı sever. hem buradan belki e-spor ligine oyuncu da yakalarsınız belli mi olur. bir de albenisini artırmak için tüm takımla fotoğraf çektirtip, imza attırırsın futbolculara, mis gibi de maliyetsiz hediye.

    karma sporcu videoları: basketbol ve futbol takımımız 10 sayı üzerinden voleybol oynuyor. e-spor takımımız ve voleybol takımımız halı saha maçı yapıyor. iki takımımız, üçüncü bir sporu yapıyor yani, öyle bir format. bak bu da gayet tutar ve izlenir. hiç biri olmadı dart oynatırsınız. ki dart da keyif verir. bak şimdi sneijder olacaktı, 12'den vururdu dartta...

    çok zor değil ulan. biraz çağı yakalayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın