• 1721
    her yerde, sosyal medyada filan yıllardır türksat'a geçsin diye istekler var. gs tv ile ilgili ne görsem, altına turksat'a geçin artık diye yazanlar var. türksat'a geçme beklentilerini normal karşılıyorum ama boşuna beklemeyin bence. bekleyeceğinize değecek bir şey yok çünkü kanalda. ben ne zaman açsam eski golleri 144p çözünürlükle verdiklerini görüyorum. kanalda hiçbir içerik yok.

    spor kanallarını gezerken hepsine bakıyorum. misal fenerbahçe tv'yi oturup izleyebiliyorum. avrupa liglerinden dünya sporlarından özetler veriyorlar. içerikleri çok fazla. kaliteli yayınlar yapıyorlar. mesela ali koç başkan olduktan sonra kombine rekoru vardı. oturdum izledim. taraftarlarla yapılan röportajları. beklentileri taraftarın heyecanını vs.

    gs tv'de olanı söyleyeyim. 19.05 ana haber bülteni var içeriklerin yarısı ya boş ya gs ile ilgili. maç zamanı ise cümle bile kuramayan adamların yorumculuk yapması. başka bir şey yok kanalda. tek iyi yanları akademinin maçlarını vermesi filan. geri kalan ise eski goller.

    bi de hd kalitesi fb tv ve bjk tv ye göre daha kötü. niye böyle onu da anlamıyorum. hd bile diyemiyorum ben.

    bir kanal ne kadar kötü yönetilir onun örneğini yıllardır çok güzel veriyorlar.

    https://twitter.com/.../1050635930606874626 bu da bugünkü yayın akışı. genellikle goller var diğerleri de olmaz yine goller yayınlanır.

    oturup 5 dakika izlenilmeyecek bir kanal. emeği geçenlerin eline sağlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın