• 1
    7 ekim 2018 tarihinde konyaspor beşiktaş maçı’nda gerçekleşen skandaldır.

    twitter’da tvlerde aklanmaya çalışılıp unutulan olaydır. görüntülere bakılınca normal düşünebilen bir insan “ne çalışmayan var’a, ne de ‘bi susun artık’ diyerek odadakilere tepki gösterdiğini” rahatlıkla anlayabilir. zaten hareketin sonlarına doğru ekrana geldiğini anlayıp toparlama hareketi yapmaktadır.

    ekranlar gayette çalışır vaziyette, ve mete kalkavanın tepkisinin yönü görüntülere doğru, eğer içerdekilere tepki verecek olsa dönüp onlara doğru tepki vermesi gerekirdi.

    bu skandal olayın üstüne beşiktaş başkanı fikret orman tarafından başlatılan, organize şekilde twitter, ekşi gibi platformlarda devam eden planlı unutturma, dikkati başka yöne çekme operasyonu yapılmış ve başarılı olmuştur.

    1-2 milyon kadar taraftarı olan orta üstü bir kulüp taraftarı (belkide taraftarının tümünün katıldığı bir planlı hareketle) bu skandalı unutturmuş, dikkatleri “muslera kırmızı görmeliydi, donk’un attığı gol fauldü, galatasaray kollanıyor, #defolgityusufnamoğlu” gibi sözlerle galatasaray üzerine çekmiştir.

    galatasaray taraftarı olarak bu skandalı unutmamamız gerekiyor. göz göre göre türk futbol tarihinin en büyük skandalını unutturmamalıyız.

    ilgili video
    https://youtu.be/1J-9zqZVMnA

    edit: video kaldırılmış yenisi burda
    https://youtu.be/z2SkED7ys2s
App Store'dan indirin Google Play'den alın