• 432
    stad manyağı bildiriyor...

    yapısı itibari ile gecekondu neyse bu stad o. zaten kaçak olduğu mahkeme kararı ile sabittir.siz evinize kaçak balkon yapsanız gelip anında yıkacak olan kadıköy belediyesi yeterli ekipman yok diye kaldırıma çıkıntılı olan kısımları yıkamadığını belirtmişti :) stadın kapılarından biri trafik akan yola açılır bu arada. stadın gerçek kapasitesini neredeyse 10 yıl öğrenemedik bu arada derbi maçlarında rakip takıma az bilet vermek için 45bin derler ama övünürken 55bin kişilik stadımız var derledi şuan ne durumda bilmiyorum.

    stadyum içi gibi dışı da gecekondudur. bi ara uefa kupası finali bu stadyumda yapıldı shatkar almıştı sanırım. o maçın canlı yayını için gelen tırlar stadyum dışına park edememiş medyaya yansımayan kriz ağaç keserek, yola taşırarak falan çözülmüştü. canlı yayın demişken türk televizyon tarihinde canlı yayın yapan yayıncı kuruluşun kablolarının kesildiği bir stadyumdur.

    90lı yıllarda yenilemesi yapılsa anlarım ama 2000 li yıllarda yenilenmesine rağmen pilot kameralardan maçı izlerken seyircilerin kafasını değil komple gövdesini görürsünüz.

    ikinci katın en son üç sırasında oturanlar ayağa kalktıklarında çatıya değebilirler :) (mübalağa yapıyorum tabi) bu açıdan sahanın yarısının görünmesi çatı direği tarafından engel olur.

    tüm bunlara rağmen uzun yıllardır zemini en iyi olan ilk üç stadyumdan biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın