• 91
    bilgi caginda karsisinda durdugun kisi veya kurum ne yapiyor, ne diyorsa haberdar olmalisin ki, ona göre tepkini yerine getirebilesin. 10-15 kisinin protestosu ya da yoksaymasiyla, asilacak bir sorun degildir, su anda köklü hürriyet gazetesinin özellikle spor servisinde yasadigi ciddi buhran. bariz sekilde fenerbahce taraftarligi, ve galatasaray düsmanligi yapiliyor.

    hürriyet gazetesi türkiye'de gündemi belirleyecek güce sahip bir medya kurumu. toplumun büyük kismi da halen bu kurumun yazdiklarini hosumuza gitse de gitmese de ciddiye aliyor. o yüzden görmezlikten gelerek, yok sayarak, toplumu yönlendiren, fikirleri sekillestirecek kuvvete sahip olan haberlerin yapildigi yere link verenleri buradan elestirmek, 3 yasindaki cocuga istedigi sekeri vermeyen anne babayi dudagini büzüp protesto etmesine benzer bir tavirdir.

    eger ciddi bir protesto yapilacaksa, hürriyet'teki yanli oldugu bariz olan haberleri toplarsin, güzel bir yaziyla gazeteciler derneklerine iletirsin yazdiklarini, ya da taraftar dernekleriyle el ele verip, baska gazetelerde, internetteki haber sitelerinde düzgün bir sekilde ilan vererek tepkini dile getirirsin.* ve en son olarak kendin almazsin, yakinlarindaki es dost, akrabalarina da bu durumu anlatip, almamalarini rica edersin.

    toplarsak, ciddi bir elestiriyi ve sikayeti hak eden bir spor servisine sahip bir gazete.
App Store'dan indirin Google Play'den alın