2018-19 UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 2.Hafta Maçı
22:00
1 - 0
  • 426
    güze futbol oynadığımız ama ortasaha göbekte bir oyun kurucunun, bir amc'nin eksikliğini çok hissettiğimiz maç oldu. oyuncuları değerlendirmek gerekirse:

    muslera: elinden geleni yaptı.

    martin linnes: takımın en iyilerinden birisiydi. rakibin en önemli kozlarından birisi olan brahimi karşısında ezilmedi, ayakta kaldı. ara ara hücuma da ciddi katkı verdi. seri olmaması en büyük eksikliği ona da yapacak birşey yok. yediğimiz gol de kendisine yazılmaz. köşede dursa adam başka yere de vurur golü atardı. orada o adamı boş bırakanlar düşünsün.

    maicon: maçın genelinde iyi performans verdi. kornerden yediğimiz gol kendisinin ve donk'un hatasıdır.

    serdar aziz: keyifle izliyoruz. yürüyedur koçum.

    nagotomo: maç genelinde elinden geleni yaptı. karşısında çok iyi bir ikili vardı ve genelde onların karşısında tek başına mücadele vermeye çalıştı. sonuçta bu adam da insan gücü bir yere kadar.

    ryan donk: attığı paslar çok iyiydi. mücadele gücü fena değildi. yediğimiz golde maicon ile beraber suçludur.

    fernando: işte özlediğimiz, beklediğimiz oyun buydu. elinden geleni yaptı. takımın sıkıştığı anda topu boş alana taşıdı.

    rodrigues: hücumda idare eder defansif katkıda yetersizdi. nagotomo'yu çok yalnız bıraktı. kaçırdığı gol pozisyonunda gördük ki plase takıntısı var. topa gömçürsene kardeşim.

    onyekuru: beklediğim performansı vermedi. açıkçası hayal kırıklığına uğradım. kendisinden keita performansı beklentim var galiba o nedenle hayal kırıklığı yaşıyorum. linnes'e desteği iyiydi ama.

    sinan gümüş: beklediğimden daha iyi performans verdi. gerçekten çok iyiydi. kaçırdığı pozisyonlara bir lafım yok. böyle oynasın canımı yesin. oyun görüşünü de biraz geliştirmesi lazım. kaçırdığı pozisyonlardan birinde garry sağdan kaçmıştı o pozisyonda ortasahayı geçtiği an garry'nin önüne yuvarlasa gol olma şansı artardı.

    selçuk inan: gol aradığımız dakikalarda oyuna girecek oyuncu değil. oyun soğutacak oyuncu kendisi. zaten bitti artık.

    feghouli: en azından biraz da olsa hareketlilik getirdi. o kadar. rakipte milli takımdan arkadaşı vardı*. kendisini örnek almasını temenni ediyorum.

    yunus: şampiyonlar ligi maçında oyuna girdi. devamı inşallah gelir.

    takımımızın performansı bu şekilde.

    belhanda'yı unutmadım. sadece ceza yemek istemiyorum. maç sonunda ne yaparsa yapsın çok umurumda değil. maç içerisinde yapmadıkları yüzünden yazarsam ağır yazacam ceza yiyeceğim. değmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın