• 14
    http://gss.gs/MIu.jpeg
    http://gss.gs/ecJ.jpeg

    iki tanıtım arasında da hiçbir fark yoktur. rastgele, özensiz, dikkatsiz yapılmış çalışmalar. tamam belki hugo boss'un tanıtımı türkiye standartlarının çok üstünde muazzam iş fakat bu yapılan tanıtım gerçekten kötü.

    takım elbiselerin renk seçimi, ütüsü, boy ve beden ölçüleri, mekan seçimi hepsi sınıfta kalmış. mesela sağ arka planda takım otobüsü hazırlanıyor. teknik ekip klasik bir kahverengi takım elbise ayakkabısı giymiş, futbolcular ise (yanlış görmediysem yakınlaştırdıkça görüntü bozuldu ve ayakkabılar parlak) beyaz tabanlı spor ayakkabı giymiş. takım elbisenin altına hiçbir zaman spor ayakkabıyı yakıştıran biri olmadım ve bu yüzden beğenmedim.

    madem resmi giyim sponsorumuz altınyıldız bende sitelerinden bir takım elbise buldum inanın bu tercih olsa bence çok daha şık dururdu. tabi yukarıda saydığım diğer maddelere de dikkat etmeleri gerekiyor.

    http://gss.gs/2ZY.jpg
    http://gss.gs/3D1.jpg
    http://gss.gs/VRS.jpg

    not:
    1) beyaz gömlek asalettir.
    2) pantolonun ceplerine lütfen telefon vb. eşyalarınızı koymayın ceketin cebine koyduğunuz taktirde daha şık duruyor.( muslera, muğdat ve feghouli'ye bakarsanız anlarsınız.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın