• 407
    (bkz: 29 eylül 2018 trabzonspor-kasımpaşa maçı) esnasında kardeşim ile kasımpaşa'nın ligde bitireceği yer üzerine iddiaya girmiştik. kendisinin küme düşme adayı olan 3 takımdan 1'i idi kasımpaşa. ben ise kemal özdeş sayesinde ligde tutunacaklarını hatta devre arası iyi takviye gelirse ilk 10'da bitireceğini öngörmüştüm. kasımpaşa iyi bir 11'i olan ama 12. adamı olmayan bir kadro yapısına sahip. rotasyonu hem dar hem de 11'dekiler kadar kaliteli olmayan isimlerden kurulu. böylesine bir 11'i ligde tutmak kolay değil kasımpaşa'dan çok çok daha kaliteli takımlar hocaları ve kötü yönetilmeleri sebebiyle küme düştü daha önce.

    gel gelelim bugün kemal hoca ile ayrılmaları sonrası ben de kardeşim gibi düşünmeye başladım. kasımpaşa yönetimi ikidir ayağına sıkıyor ama çekirge misali zıplamayı başarıyorlar. ilki geçen sezon yine düşüşe geçip faturayı kemal hocaya kestikleri dönemdi. sonrasında sergen yalçın ile falan görüşmeye kalktılar bir de neyse ki anlaşamadılar kemal hoca ile tekrar anlaştılar ve iyi bir form ile ligde kaldılar.

    ikincisi sezon başında tamamen trezeguet'den kazanmaları muhtemel para üzerine transfer çalışmaları... öncesinde 2 milyon euro'ya satın aldılar bize 5 milyona satıp kar edecekleri parayla eksiklerini kapatmayı düşünüyorlardı. bu gerçekleşmeyince sadece free agent birkaç oyuncu ile sezona girdiler. hocaya çok dar rotasyonlu bir kadro bırakmışlardı ve bu da aslında 2. hatalarıydı ancak kemal hoca lige olağanüstü bir başlangıç yapınca yine sıçradılar. fakat takımın düşüşe geçtiği ilk anda yine faturayı hocaya kesiyorlar, burada kemal hoca'nın da bir ayrılık isteği olabilir belki ama yönetim olarak senin işin hocaya destek olduğunu gösterip en azından devre arasına kadar devam etmek... belli ki yönetim de istekli değil bu konuda. bize de tebrik edip kendilerine tepe taklak bir küme yolculuğu hayırlı olsun demek düşer.

    mevcut durumda kasımpaşa'yı toparlayabilecek 1-2 isim var. bir tanesi aykut kocaman fakat devre arasına kadar takım çalıştırmayacağını açıkladı kendisi zor ihtimal. 2.'si de sonradan geldiği takımlarda takımlarını iyi bir havaya sokan hamza hamzaoğlu ama hocanın da pr'ı bence çok kötü. kendisinin nasıl olup da kulüp bulamadığını ben çok merak ediyorum bence iletişim ve çevre konusunda çok büyük sıkıntıları var ve bu durum kasımpaşa ile çalışmasını zor hale getiriyor.

    bunlar dışındaki diğer ihtimallerin kasımpaşa'yı ligde tutabileceğine pek inanmıyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın