resim
Henry Chukwuemeka Onyekuru
Takım:Al-Fayha
Mevki:Sol Kanat
Yaş:27
Boy:1.75
Uyruk:Nijerya
  • 484
    forvet olmadığı değil eren gibi forvet olmadığı anlaşılan oyuncu. mesela firmino da eren gibi forvet değil. onu da iki tane defansın kucağına bıraksan, kendi kale sahasında defans hattını kuran rakibin arkasına sark desen firmino da bişi yapamaz. hatta suarez de yapamaz ama o der ki" ben ne yapıyorum" ve orta sahaya gelip, kanatlara geçerek hareketli bir oyun oynamaya çalışır.

    23 eylül akhisarspor galatasary maçı'nda eren oyuna girdikten sonra da oyun sistemi değişmemiştir. onyekuru sinan'nın yerine geçip, eren onyekuru'nun yerine geçmiştir. ama oynanan oyunda veya hücum şekillerinde hiç bir değişiklik olmamıştır.

    94-95 sezonunda izlediğim maçları hatırlarım. fatih hoca'nın bu kadar formsuz lige başladığını çok hatırlamam. 2. geldiğinde de, özellikle transferlerde çok hata yapmıştı.bu sefer de oyun okumada ve oyuna etki etmede hatalar yapıyor.

    fatih hoca'nın en büyük özelliği yaptığı hatayı kolay kolay tekrar etmemesi ama hem 2017-208 sezonunda hem de 2018-2019 sezonunda aynı hataları tekrar tekrar yapıyor.

    umarım hocamız kendine gelir de şampiyonluğun en büyük adayı olarak şampiyon oluruz.

    not: kadro kalitesi olarak en iyi kadro bizde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın