• 69
    ait olduğumuz sahneye dönüş maçımız.

    rakip takımı pek tanımıyoruz. geçen sene nice ile oynadıkları uefa maçını izlemiştim 2-0 geri düşüp 3-2 kazandıkları.üzerinden çok sular akmıştır. fernandes hattrick yapmıştı.

    oynadığımız oyunda ciddi defolar var. mesela rakip hücumunu kestiğimizde tekrar tekrar savunma yapmak zorunda kalıyoruz. ayağa çıkma, boş alanı değerlendirme ya da rakibe çarptırarak taç alma böylece soluklanma zamanı yaratmış da oluruz, pek yok bu becerilerimiz düşük. rast gele ileri vurup çok kısa süre sonra kalemize geri dönüyor genelde.

    ikincisi dönen topları pek alamıyoruz. baskı gerekiyor bunun için, direnç kıran ve rakibin motivesini düşüren kilit artılarımızdan biri bu olmalı. kasımpaşa maçında ilk gol emre'nin yaptığı top kazanma hamlesi ile geldi. gayret top kazanmayı getirdi karşı takımdaki oyuncu topu kaybetmenin hırsı ile sert faul yaptı takım olarak birlikteliğimizi artıran bir an yaşanmış oldu. geçen sene çok daha sık başvuruyorduk buna. iyi zamanında melo bu işin zirvesiydi. topu kazanırsız fakat kimin kazandığı çok önemli çünkü nasıl değerlendireceği, tercihi becerisine bağlı. salı gününü heyecanla beklemek çok güzel, son yılımız kabus gibiydi. hatırlatmamız lazım kendimizi onlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın