• 9
    sözlükte bazan anlam veremediğim durumlar vuku buluyor.

    şimdi şöyle başlayayım, maicon bir maç iyi oynuyor ve hemen maicon başlığının altında yazılanları görüyoruz: aslında şöyle stoper, geçen sezon* brezilya ligi'nde oynuyorken geldi o yüzden biraz kötüydü, gerçek maicon bu vs. hiçbir itirazım yok buna her zaman oyuncularımızın yaptığı iyi şeyleri daha ön planda rutmamız gerektiğini düşünüyorum.

    neyse sonra maicon bir maç kötü oynuyor ve başlığı, içinde kağnı geçen, el bombası geçen, galatasaray'ın stoperi olamaz geçen bir sürü entry ile dolup taşıyor.

    serdar oynuyorken yazılıyor yerli ramos, gelecekteki kaptanımız, takımımızdaki en sağlam stoper, taş gibi herif vs. sonra bir maç sakatlanıyor ve hemen kendisiyle yola çıkılamayacağı, müzmin sakat olduğu, cam adam olduğu yazılmaya başlanıyor.

    iyi de mübarekler sürekli neden bunlar yazılıp da bir ölçüsüzlük meydana getiriliyor. biraz daha ihtimamlı yazılsa daha iyi olur sanırsam.

    şu anlık güzel görünen ikili. umarım yıllarca kendilerinden son derece yüksek performans alabiliriz. allah yardımcıları olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın