• 205
    en büyük takıntıları adadır. adaya bir şey olacak diye ödleri kopar.

    -alisamiyen den kovarcasına gönderirler ses etmezler (şimdi alisamiyen arazisini yapılmış olan bulunan gayrimenkullerin değerinden stat maliyetini çıkarın bizim stattan 10 tane daha yapılır)
    - yeni stat yapılmadan önce orman olan, stadın yapılmasındaki amaç etrafı imara açmak olan seyrantepe "projesi" ilave arsalar alınacakken proje kuşa döndürülür ses etmezler ( şimdi o etrafta vazgeçilen arazilere yapılan evlerin değerinden bahsetmez)
    -stat hem eksik, hem de uzun yıllar sonra teslim edilir, üzerine devlet sana küser, metronu yolunu yapmaz, eksik yapar aksak çalıştırır ses etmezler.
    -şu devirde riva-florya ihaleleri tl üzerinden yapılır, gizlilik sözleşmesi denir detayları hakkında bilgi olmadan onaylarlar ses etmezler. sonrasında imara açık arazi söylendiği gibi çıkmaz ihaleyi alan ilk firma 20 milyon mektubunu yakar vazgeçer.
    -bir liseli başkan galatasaray’ın riva ve florya ihaleleri sebebi ile alacağı 500 milyon parasını, 350 milyon olarak kırdırır, kaybolan 150 milyon paradan söz etmezler, üstüne bu işle ilgili faiz komisyon masraf ödenir bakmazlar, ibra ederler, alkışlarlar, üzerine tekrar seçilsin diye oy verirler.
    ama ada konusu açılınca ödleri kopar. hele liseli olmayan bir başkan adayla ilgili izin isterse aman aman aman. sen ne yaptın muhterem. su sebili koyacağım oraya dese bile akıllı ol sabrımızı taşırma diyebilirler
    ** riva florya zaten elden gitmiş oradaki izinler neyi değiştirebilir. üstelik bir okul arazisi ile ilgili yine bir yamuk gol yemişiz gibi anladım.
    ** otel üzerinde eski hukukçu başkan söyledi 9-10 mio usd kredi almışlar, ipotek var istesek de satamayız, bu devirde alacak enayi de çıkmaz,
    ** hüsnü galibi sattı diyelim kaç para eder yaraya merhem olmaz, zaten satılmaz ama en kötü ihtimal
    ** adanın durumu daha 10 -15 yıl böyle gider bunlar kendi açtıkları davaları unutur eksik yapar (hukukçular ya çok bilen çok yanılır). ada yı elimizden alsalar galatasaray’dan istifa edenler olur içlerinde
    ** yeni tesis için kemerburgaz’da yer vermişler içinde adam var maden var istese çıkmaz, arazi dağ tepe maliyeti arşa çıkıyor. buranın yapılması ile ilgili hiçbir günvence alınmamış. ben kendi tesislerimi veriyorum yeni bir yere geçeceğim ama kendim yapacağım. liseli otelci başkan çok güzel anlaşmalar yapmış ama se çıkmaz. florya’dan çıkar aslantepe de idman yaparız artık

    galatasaray’ın bu arkadaşların egolarından, küçük oyunlarından kurtulma şansı yok. sonrasında gelen jenerasyon için işler daha da vahim açıkçası.
    tek kurtuluş galatasaray’ın batmasıdır. taraftar olarak şimdi müdahale etmemize izin verilmiyor ama o zaman yerden kaldırıp yukarı taşıyacak olan bizden başkası olmayacak.
    bazen dursun özbek gibi başkanlar devam etsin istiyorum ki bu batış hızlanarak devam etsin, son yaklaşsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın