• 27
    pes 2018 zaten akıcılığı ile eski pes fanlarının tekrardan gözdesi olmuşken pes 2019 ile konami yıllardır yapamadığı istikrarı sağlamış diyebilirim.
    genelde hep şöyle olmuştur pes 5 e alışırız pes 6 gelir ıyk geriz. ya da pes 2012 ye alışıp bayılırken yeni gelen 2013 e tü kaka deriz. tabi bu süreçlerin hepsinde fifa gerçekçi yavvcılar eksik olmaz.
    neyse efendim işte 2018 e alıştık bu sefer. klasmanlar atladık tamamen hakim olduk oyuna derken 2019 geldi. bu sefer tü kaka değil gerçekten üzerine koymuşlar. animasyonlar ve zemin iyileştirmeleri harika olmuş. tribünler daha canlı. gözüme çarpan tek eksi detay kalecinin zayıflığı idi belki bana öyle denk gelmiştir bilemiyorum. bu sorun da ilk yamada çözüleceğine inancım tam.
    fifa ile karşılaştıramayacağım zira fifa oynarken basketbol oynuyormuş hissiyatına kapılıyorum. adamlar kayarak ilerliyor, top balon vs. gibi geliyor. fifa 2018'i ilk maçın 30.dakikasında kaldırıp silmiştim. neyse sevenleri var elbette zevk işi. pes'in fifa'ya göre bence tek eksisisin lisans olduğunu söyleyebilirim. zaten lisans sorunu olmazsa fifa kalır mı ki?
App Store'dan indirin Google Play'den alın