• 1717
    son zamanlarda moda olan carpool benzeri televizyon programlarını futbol takımımıza uyarlayarak izlenebilirliğini arttırcak olan kanalımız.

    james corden'ın oyuncularla, şarkıcılarla ve celebrity'lerle yaptığı araç kullanırken konukların hayatlarına ve işlerine dair yanıtladıkları sorularla programı, amerika gibi reality show cenneti bir ülkenin reytinglerinde ilk 5'te yer alıyor. kanalımızın kuruluş mottosunda reyting kaygısı olmadığını yayınladıkları ultra kalitesiz programlardan anlıyoruz ama her kumandayı elime aldığımda 75'e basma huyumdan ötürü böyle güzel formatları da izlemeyi çok isterim. kulup tarihinin eski oyuncuları, yöneticilerimiz, teknik direktörlerimiz ve amatör branş sporcularımız kulüpteki anılarından, özel hayatlarından veya oynadıkları önemli müsabakaların bilmediğimiz anlarından bahsedebilirler.

    sürüş güvenliği hassasiyeti olacak arkadaşlarımız için programı şöförlü bir şekilde de formatlayabiliriz. zaten bu programın bir benzeri iş dünyası odaklı olarak arka koltuk adıyla yıllardır ülkemizde de yayınlanıyor. bahsettiğim futbol formatlı olanı ise inter yaklaşık üç yıldır yayınlıyor.

    aşağıda bahsettiğim formatlardan örnekleri paylaşıyorum ;
    arka koltuk- ahmet nazif zorlu: http://gss.gs/fKv
    inter drive - yuto nagatomo : http://gss.gs/ZNe
    james corden show - http://gss.gs/a0D
App Store'dan indirin Google Play'den alın