• 6
    1. enes ünal üç büyüklerden birinde harcanmak üzere transfer olmadı. yurtdışına gitti. hollanda liginde hatırı sayılır bir forvet kabul edildi. 14 milyon euroya villereal'e gitti. şimdilik kendini kanıtlama arifesinde.

    2. cengiz ünder üç büyüklerden birinde harcanmak üzere transfer olmadı roma'ya gönderildi. italyan takımının önemli oyuncularından birisi oldu.

    3. çağlar söyüncü üç büyüklerden birinde harcanmak üzere transfer olmadı almanya'nın orta sıra takımlarından birisine gitti. almanya'nın önemli stoperlerinden oldu. bu transfer döneminde premier lige transfer oldu.

    4. okay yokuşlu ispanya ligine gitti.

    5. semih kaya çekya ligine transfer oldu. kendisini geliştirmesini umuyoruz.

    6. emre çolak milyon dolarları alamadı önce ispanya'ya transfer oldu. orada adamlıktan vazgeçemediği için arap ligine gitti.

    7. abuk sabuk gurbetçilere bir ton para ödenmiyor.

    8. yerli topçuların bonservis bedelleri normal seviyelerine indi keza yıllık ücretleri de.

    9. milli takım tarihinde ilk defa bu kadar çok farklı ülkede futbol oynayan futbolcu var.

    10. kulüplerin altyapılarındaki gençler kendilerini geliştirmek için yurtdışı kulüplerine gönderilebiliyorlar. eskiden hem oynatılmaz hem gönderilmezlerdi. örnek: merih demiral, salih uçan (altyapı sayılmaz ama genç adam)

    11. anadolu kulüpleri uygun maliyetli ve kaliteli ayaklar alabiliyorlar. 10 transferden 5'i tutsa kulüpler için kardır. örnek: mbaye diagne
App Store'dan indirin Google Play'den alın