• 36
    başkan fatih terim'in forvet olmadığı için sistemi ona göre ayarlayacağını söylediğini aktardı. ancak nasıl oynatacağı kısmına teknik konu olduğu için girmedi. buna benzer bazı konularda "bilal'e anlatır gibi" anlatmadığı için mevzuyu hiç anlamayanlar olmuş. kendisinin mevkisindeki insanlar çok açık konuşur gibi yapıp çok az şeyi direkt söylerler. maalesef günümüzde ülkenin yönetimiyle ilgili bu konudaki garabet herkesi etkilemiş.

    başkan florya'ya bir kez albayrak ile beraber gitmiş. gomis ile üç kez karşılaşmış hatta gomis kendisini tanımamış. soyunma odasına henüz girmemiş. bunların ne kadar büyük adımlar olduğunu anlıyorsunuzdur. başkan bu konularda yalan söylüyorsa veya farkında olmadan hata yapıyorsa kanıtlanır. yalanlarda israr ederse daö de olduğu gibi sırf yalanından ötürü karşı cepheye geçerim. ama şu an için buna ihtimal vermiyorum.

    yapamadığı forvet transferini ayrıntılarıyla anlatmasını isteyenler var. olmayan şeyin ayrıntısı da olmaz. gerçek bu. son gün akşam 18:00'e kadar, son uçak saatine kadar, uğraşılmış. yani boşvermişlik mevzu bahis değil.

    şampiyonlar liginden gelecek parayı transferde kullanamayacağımızı da izah etti. o para kar/zarar hesaplarına dahil edilecek. üç yıl sonunda maksimum 5m€ zarar yapmamız gerektiği için bize çok kolaylık sağlayacak dedi. oyuncu maaşları euro ile olduğu için zorlanıyorduk bizi rahatlatacak dedi.

    sizin istediğiniz gibi konuşmamış olabilir ama dikkatle dinleyen için her şeyin cevabı netti.

    bir de kulüp yöneticilerine zararı yüklemenin sonunda kârdan da pay verilmesi gerekir dedi ki bunu açıkça dillendiren kimse yoktu. çok haklı bir yaklaşım. öbür türlü kimse başkan olmak istemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın