• 10
    gomis'ten gelen para nasıl hiç oldu biri bana anlatırsa sevinirim. zamanında kaideyi taciz eden istisna orta saha transferinin önemini anlatmıştı. o zaman herkes adamı. belhamda'yı savunduğunu söylemesine karşın, adam aynı yazıda 3 kere bunun bir sistem eleştirisi olduğunu yazdı. dediği şey şuydu, belhanda giderse bir orta saha yetmez en az 2 tane almak gerek. 2 tane orta saha da geldi ki bu isimleri hoca istemişti. bu arada hocanın isteme sebebi de gayet anlaşılır bence.

    açıklaması gereken husus şu: biz transferi eksik kapattık. bu dönemde yönetimde yeni gelecek oyunculardan bahsediyordu, o noktada ne oldu. ne oldu da biz o oyuncuları aldığımız takdirde eksiğe geçer olduk. oyuncu satışı mı olmadı, fiyat mı arttı... (bu arada isim vermesini tercih etmem, en sonunda bu adamlar bizim oyuncumuz.)

    bir diğer açıklaması gereken husus bundan sonra ne olacak. ocakta transfer yapabilecek miyiz yoksa başka çözümler mı aranıyor. hocamızın bu konuda planları nelerdir. bundan sonra neler olacak onu öğrenmek gerek. hocanın bu konuda bir iki planını tahmin edebiliyorum ama orijinal bir fikirle de gelebilir. fatih terim bu, boru değil yani.

    bir de kongrenin amacı ve olumlu cevap şu karşılığı ne olacak.

    yoksa teker teker gidip diğer kulüplere "ya bizde bir oyuncu vardı, neden almak istemediniz?" diye soracak hali kimsenin yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın