• 10
    evet kesinlikle müthiş bir fırsat maçı ve bu maçın da evimizde olması çok büyük bir şans eğer deplasman da olsaydı çok garip şeyler olabilirdi. evimizde de neler olabileceğini kestiremiyorum gerçi. gelelim maça.

    rakibimiz kasımpaşa, lige fırtına gibi başlayan ve ligte şuan da 4'te 4 yapan tek takım. dün oynadıkları ankaragücü maçını izlemedim ama özete şöyle bir baktım. ankaragücü çok gol kaçırmış ayrıca bir de penaltı kaçırmış maç beraberlikle sonuçlanabilirmişti. özetten anladığım kadarıyla (ne kadar sağlıklı olmasa da) kasımpaşanın gazı çabuk bitecek gibi duruyor. belki bu gazı biz bitirebiliriz belli olmaz. diagne adında bir forvetleri var 4 maçta tam 6 gol atmış 2'si penaltıdan. çok güzel bir istatistik! bu adam tehlikeli yani açıkca belli. fatih terim'in ekstra önlem alması gerekiyor boş kalabileceği bir pozisyon yakalarsa gol olmaması zor gözüküyor. defans hatları sanki biraz sorunlu gibi gol atmayı da biliyorlar, yemeyi de. bol gollü geçecek bu maç.

    galatasaray! trabzon maçı bize gösterdi ki bu maçta baya bir değişik bir takım izleyeceğiz. maicon kesilip yerine donk monte edilebilinir, sinan kesilip yerine feghouli koyulabilinir. bunların olma olasılığı bence %90. ayrıca serdar ve rodrigues'in de %100 hazır bir şekilde takıma geleceği maç olacaktır. peki forvette ekstrem bir olay yaşanır mı? neden olmasın fatih terim var bu takımın başında.

    kısacası teknik olarak ne olur ne biter bence kimse bilmiyor, bir kişinin dışında! ama bu maç, fırsat maçı! bu maç, liderliği yeniden alma maçı!
App Store'dan indirin Google Play'den alın