• 18
    ellerinde yeterli genişlikte bir database bulunmaktadır. burada renktaşlar ısrarla bir şeyi kaçırıyorlar. madem burası aynı zamanda bir bilgi kaynağı o zaman kısaca anlatalım.

    scout ekibinin görev tanımında 3 esas madde vardır:

    1. rakip izleme: teknik ekibin talebi üzerine bir sonraki ya da ileride karşılaşılacak rakiplerin analizleri ve öne çıkan oyuncularının raporlanması
    2. transfere yönelik kısa ve uzun liste oluşturma: turnuva, kupa, lig gibi farklı mecralardaki müsabakaları takip ederek genç yetenek, kadro dinamiklerine uygun oyuncu, fırsat transferi gibi farklı faktörleri gözeterek oyuncuların tespiti ve bunların teknik ekibe raporlanması.
    3. spesifik oyuncu analizi: teknik ekipten ya da yönetimden gelen talep üzerine belirlenmiş bir ya da daha fazla oyuncu için bir profil oluşturma ve raporlama yapma.

    sizin de gördüğünüz üzere bu ekibin raporlama dışında transfere dahil olduğu bir an yok. en büyük sıkıntımız, ağırlıklı olarak scout ekibini, genelde menajer telkinleri ile transfer yaptığımız için yukarıda bahsettiğim 3 numaralı iş tanımı ile çalıştırıyoruz. son zamanlarda benim bildiğim garry rodrigues, onyekuru ve carole scout ekibi tavsiyesi ile yapıldı. bu oyunculardan garry ve onyekuru'nun katkıları ortada, carole'den de en azından zarar etmedik.

    işin özü, hatalı olan transfer stratejimizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın