• 17
    hakan balta - geldiği sene ve geçen sene kimsenin pek gözüne batmıyordu ama bu adamın çok büyük bir eksikliği vardı o da hücum yönü. yani bu adam yarım bir oyuncuydu ama defansif olarak güven veriyordu zira ara sıra stoper'de de oynayabiliyordu. şimdiyse defans bile yapmıyor daha doğrusu yapamıyor. kanser etti beni bu adam.

    servet çetin - hiçbir zaman çok fazla bir şey beklemedim. hala da beklemiyorum. oyun kurma becerisi sıfır ama yine de yürekli adamdır servet. yanına süratli ve oyun kurmayı becerebilen bir adam alınırsa çok iyi bir ikili oluştururlar diye düşünüyorum. yalnız avrupaya satışı gündeme gelirse hiç düşünmeden satılsın derim. çünkü bu son şansı, hem kulüp açısından hem de kendi açısından çok kazançlı olur.

    gökhan zan - beşiktaş taraftarının makarasını takmıyorum ama geldiğini öğrendiğim ilk andan beri hiç istemiyorum bu adamı. hem sık sık sakatlanması hem arada yaptığı inanılmaz kademe hataları ve oyun kurma becerisi servet çetin'den hallice olan bir adam ancak servet'in alternatifi olur. gönderilsin demiyorum zaten olmaz öyle şey ama bu takımda servetle beraber asla oynamaması gereken adamdır.

    sabri sarıoğlu - bu sene gayet iyi sabri. hiç kimse laf söylemesin ve ortalarına da bahane bulmasın. dikkat ediyorum gayet iyi ortalar açıyor ama vuracak adam yok. n'apsın adam, arda'dan hakan şükür mü yaratsın ? dün barca- real maçını seyredenler dünyanın en iyi sağ beki denilen dani alves'in ilk devre açtığı o dört ortaya bi baksın bence. ama adam o kadar kötü orta yapmasına rağmen müthiş bir ortayla maçı da kazandırdı. işte mevzu bu. vuracak adam lazım o ortalara.

    uzun lafın kısası interli cordoba tarzı bir stoper * ve sabri tarzı *bir sol bek lazım bize. mevcut kadro'da caner erkin'e güveniyorum aslında ama hala tam seyredemediğimiz için kesin bir şey söyleyemiyorum. umarım devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın