• 3
    2018 - 2019 sezonunda hem lig hem de avrupa' da kullanacağımız forvet hattıdır. özellikle şampiyonlar ligi arenasında oldukça zayıf kalan bir hat olmuştur.

    eren' e bir sezon boyunca güvenemezsiniz hem sakatlık hem de devamlılık problemi yaşayan bir oyuncudur. süper lig arenası için bile yetersiz olduğunu düşünüyorum.

    sinan ilk defa performansını merak ettiğim santrafor pozisyonunda oynayacak gibi gözüküyor. açıkçası konsantre olabilirse ilginç bir performans göreceğiz, başarılı olabileceğini düşünüyorum.

    muğdat ise kupa maçlarında formayı alacağını düşünüyorum. her zaman istekli ve hırsını oyununu devam ettireceğine eminim. yapabilir, yapamaz ama elinden gelenin sonuna kadar yapacağına kefilim.

    onyekuru ise bu dörtlü içinde en güvenilir en önemli santrafor adayımız olacaktır. şampiyonlar ligi arenasında en uçta deneyeceğimizi düşünüyorum. forvet hattını garry - henry - emre olacaktır. fiziksel açıdan biraz handikabı mevcuttur. oynadıkça hızı ve gücü artacaktır. hızlı ve dikine oynadığımız oyunumuza uygundur.

    bu sene süper lig için eren' e bir şey olmaması için dua edicez ve şampiyonlar ligi içinde henry' nin bu performansını devam ettirmesini dilemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. bu sene forvet hattımıza değil, orta sahamıza güvenerek yola çıkıyoruz.

    not: transferin bitimine 35 dk kala yazılmış ve forvet transferi hala yapılmamıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın