• 446
    transfer taraftarı kesinlikle olmadığım gibi bu tarz şeylere prim de vermem bunun yanısıra ligin bittiği günden itibaren gomis'in satılması gerektiğini de söyledim ve bu söylediğimin hep arkasında oldum. ben bol sıfırlı maaşları olan ismi büyük forvet istemiyorum abi, kesinlikle istemiyorum. kulübün maddi zorluklarının, ffp kıskacının farkındayım ve kulübün aşırı dikkatli adım atması gerektiğini de adım gibi iyi biliyorum. daha türk telekom arena yapılırken ben ki kağıt kalem almış, locadan şu kadar gelse, isim hakkı şöyle olsa kabaca gelir hesaplamaya çalışmış adamım, maddiyat her şeydir. maneviyatı daha güzel ve önemli olsa da o maneviyatı ayakta tutan şey maddiyattır çünkü.

    mevvut ffp sınırları içerisinde galatasaray'ın kullanılabilir 850bin€'su var. yanı 31 ağustos'un gece 12sine kadar bir satış aksiyonu gerçekleştirmediğin sürece ne yapacaksan bu 850bin€ ile yapacaksın. bu da şu demek oluyor ki avrupa'dan belli yaşın üstünde düşüşe geçmiş oyuncuları unutun, öyle bir dünya yok. ne olacaksa kiralık olacak, ama devre arasında potansiyel satışlarımıza karşın satın alma opsiyonu olması elzem.

    ben iki gündür sözlükte yönetimi forvet transferi yüzünden çok eleştiriyorum ve de özel hayatımda bu mevzu yüzünden oldukça sinirleniyorum. tüm bu zorlukların farkında olmama rağmen yapıyorum bunu çünkü bir kere ortaya 2 forvet lafı atıldı yetkili ağızlarca. ilk olarak fatih terim söyledi arkasından da abdurrahim albayrak bunu tasdikledi. ben de düşündüm bu arada "alla allaaa nasıl olacak ya o iş? nasıl alacaklar bu kadar kısıtlı kaynakla iki forveti?" dedim içimden ama benden daha fazla düşünmesi gereken adamlar bunu söyledikten sonra o iş benden çıkar, ben beklentiye girer ne olacak ona bakarım.

    ha iki forvet yine olmayacak muhtemelen zira imkansız gibi bir şey bunu yapabilmek. olursa da iki ismin bile toplamda bir oyuncu etmeyeceği gün gibi aşikar. yönetimden tek beklentim var, kendini henüz göstermemiş genç bir forveti satın alma opsiyonu ile makul bir ücrete kiralamak. bunu artık yapabilmeliler. ve de son bir sözüm var, forvet gibi bu takımın kilit mevkisine yapılacak olan transferin gomis'in de gitmiş olmasına rağmen son güne bırakılmasından dolayı güvenmiyorum. güvenmediğim gibi rahat da değilim.

    fatih terim için ise isteklerini medya karşısında bol keseden sıralarken taraftar nezdinde yönetimi zora soktuğunu ve hatalı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın