• 94
    çekebileceğimiz en iyi kurayla çektiğimiz, 2018/19 şampiyonlar ligi sezonunda içinde bulunacağımız grup.

    erkenden sevinmeye, rahat çıkarız diye havalara girmeye gerek yok. maç maç gitmek zorundayız. gruptan çıkmak için aslında her şey lehimize ama bir şeyler söylemek için henüz erken.

    bu kuraya sevinmeyelim mi? tabii ki sevineceğiz. gelebilecek en lokum, en şeker kura geldi. ama sevincimizin kursağımızda kalmaması için önce bir forvet takviyesine, sonra da koşulsuz şartsız desteğe ihtiyacımız var.

    3 galibiyet 1 beraberlik almak böylesi bir grupta hayal değil. son 16 turuna katılma payını da ekleyince ortaya çok güzel meblağlar çıkıyor. bu seneye maddiyat açısından bakmak gerekiyor ve bizim ayağımıza altın tepside bir fırsat geldi.

    eren'den farklı tipte, ortalama bir forvet takviyesiyle çıkma şansımızı yüksek görüyorum. son 16 ve sonrası için konuşmak, günümüz futbolunda açılan o dev makasla mümkün değil. gönül ister ki lider olarak çıkalım ama rehavete kapılıp sonuncu olmak da ihtimaller arasında. galatasaray olalım, galatasaraylı gibi davranalım ve büyük düşünelim. gerekli hamle geldikten sonrası çorap söküğü gibi gelecektir diye düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın