resim
Andreas Evald Cornelius
Takım:FC Kopenhag
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.93
Uyruk:Danimarka
  • 46
    açılın, gian piero gasperini'nin neferi geldi!

    üstadın oynattığı futbolun tesiriyle geçen sezon atalanta'nın avrupa ligindekiler de dahil olmak üzere neredeyse her maçını seyretmiş biri olarak andreas hakkında birkaç kelam edeyim.

    kendisi ayı gibi güçlü bir santrfor.

    https://streamja.com/RWVZ

    1.93 boy ve destekli bir cüssesi var. buna mukabil doğal olarak çok hızlı değil. gomis kadar yavaş da değil elbette, daha 25 yaşında. ayrıyeten koşmayı, basmayı, pres yapmayı sever. orta sahaya da gelir, kanada da. bu arada solak ve toplara zımba gibi vurabiliyor. çok teknik* değil, ama geçen sezon deplasmanda roma'yı haşat ettikleri maçta şu güzelliğe de imza atmıştı, hatta ben de bir entry'de bahsetmiştim ama acaba hangisiydi, unuttum:

    https://streamable.com/jckb7

    normalde atalanta'nın kendisini bırakmaması gerek. ellerinde üç santrfor var: zapata, barrow, cornellius. nedendir bilinmez petagna'yı spal'a kiraladılar; keşke ve asıl, biz o çocuğu kiralayabilseydik. her neyse, zapata ve barrow cornellius'tan daha iyi santrforlar ama atalanta normal şartlar altında cornellius'u da elinde tutardı. çünkü malum lig + kupa + avrupa ligi... lakin az evvel cornellius'un son penaltıyı kaçırmasıyla kopenhag'a elenerek o kulvarı terk ettiler. gasperini'nin 3-4-2-1 oynattığını da varsayarsak gitmesine müsaade edebilirler.

    reha erus bildirdi.

    edit: bahsettiğim entry'yi de buldum. 764. satırda geçiyor ------> (bkz: serie a/#2326561)
App Store'dan indirin Google Play'den alın