• 493
    link istenilen entryler
    en cok size uyuz oluyorum. yil olmus 2016*, hala link soruyor arkadas. google'da arama da mi yapamiyorsun, bu nasil bi armut pis agzima dusculuktur? 22 ağustos 2016 galatasaray kardemir karabükspor maçıni izlerken bi yandan da sozlugu takip ediyordum, 2 entry'e bir birileri link istiyor, hepsine bastim eksiyi. ilk defa gordum, belli bi surede ancak belirli sayida off vermeye izin varmis. hepinize veremedim eksiyi, agiz tadiyla seri ofsayt veren ibnelik bile yaptirmiyor sozluk:( http://www.wiz1.net diye emek hirsizi bi site var, dilediginiz yere sikayet edebilirsiniz.

    yanlis bilgi uzerine insaa edilen bilgiler
    son ornegini bugun gordum sanirim, ya da dun'du. 2011-2012 sezonunda galatasaray cok iyi oldugu icin son anda super final diye bise icat edilmis, hatta onunla da kalinmayip puanlar 2'ye bolunmus. arkadas ben mi yanlis hatirliyorum dedim, gittim sezonun basligina baktim. play-off'la ilgili agustos ayinda entry girilmis, puanlarin 2'ye bolunmesi de eylul ayinda bi entry'e konu edilmis. (bkz: süper lig 2011-2012 sezonu/#771434) he canim, galatasaray'la fener arasindaki puan farkini azaltmak icin yapildi.

    sporcular spora siyaset bulastirmasin:(
    metin kurt "spor borsada degil arsada guzel" derken bise yok, golden sonra rabia selami veren futbolcu gorunce auuv.

    kendimce sacma buldugum basliklar
    sadece o gun gundem olacak, baska bir zaman kimsenin bakmayacagi, bakmak istese bile bulamayacagi, baslik sahibinden baska kimsenin entry yazmayacagi basindan kokan baliklar, basliklar. mesela su (bkz: #2180919) veya bu (bkz: #2405946)

    tarihi verilmeyen maci iceren entryler
    bu entryler siliniyor aslinda, ama o kadar cok ki, gozden kacanlar da cok oluyor. ben silinmeden eksimi basip geciyorum. tatava yapmak yok. mesela su orneklerde oldugu gibi: (bkz: #348030) (bkz: #322559)
App Store'dan indirin Google Play'den alın