• 110
    adını ilk defa gördüğüm / duyduğum yorumcu *

    spor yorumcularını uzun süredir dinlemiyorum ve kafam son derece rahat. ne diye kendinizi strese / sinire sokarsınız renktaşlar? okumayın, dinlemeyin. illa takip edeceğim derseniz; 3-5 adam var tarafsız, onlarla takılın.

    bu arkadaş da reyting peşinde muhtemelen.

    ayrıca kabul edelim ki medya tamamen aleyhimize. yıllardan beri böyle. galatasaray battı batıyor, iflas bayrağını çekti falan yıllardır aynı teranelerle kandırıldık durduk. şimdi bakıyorum; beşiktaş bir yıl şampiyonlar ligi'ne gidemedi transfer yapamadı neredeyse. fenerbahçe'nin açıkladığı borç uyku kaçıracak cinsten. trabzonspor zaten trabzonspor. bir kez bile bu kulüplerin mali yapısı hakkında bizden daha sert eleştirilere maruz kaldığını görmedim ancak geldiğimiz noktada hepsi bizden kötü durumda; özellikle gelir / gider oranında. takmaya değmez medyayı. adamlar diğerlerinin ekonomisi kötü diyecek olsa bile bizi de içlerine katıp: işte 4 büyük kulübün kötü ekonomileri tarzı haberler yapıyorlar * illa biz de olacağız yani kötü haber içinde. bilmiyorum, belki de algıda seçiciliktir ama cidden sinirimi bozan bir durum bu uzun süredir. neyse ki bayağıdır spor haberlerini okumuyorum, dinlemiyorum.

    ancak galatasaray'la uğraşanların hallerini görüyorsunuz. en son ntvspor bile kapandı * internet siteleri kalmış, e olsun o kadar da *
App Store'dan indirin Google Play'den alın