resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 765
    şu devirde mevlüt çavuşoğlu'nun kardeşinin kulübünden başakşehir'e transfer olmayı, sırf galatasaray için reddeden adama, 10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçının sonunda verilen desteği "ahmaklık" olarak tanımlayan insanlara baya lüks futbolcu. bu insanların müstehakı emre b.

    bu da yeni moda. aynı modelin "olabilmiş"i uğur karakullukçu galatasaray taraftarına "aptal" der, destek görür. burada "galatasaray taraftarı benim için ölmüştür" diyen adam, sırf sözlükte sevildiği için dokunulmaz ilan edilir, bu sözünü eleştirenlere yüklenilir falan. taraftar grubu özelinde yapılan bir trip de değil bu. zira ultraslan'ı çok eleştirdiğim vakidir, sözlükte de entry'lerim mevcuttur da; "ben hariç bütün galatasaray taraftarı şöyledir böyledir" tribini ben normal bulamıyorum.

    emre akbaba'nın topçuluğunu, takıma sağlayacağı faydayı falan tartışmak abes oldu şu noktada. akıbetiyle de ilgilenemiyorum artık bu kendi taraftarını, hatta sözlükte yazan ortalama üstü sosyokültürel düzeydeki taraftarını hakir görenlere kızmaktan.

    ortamlarda "galatasaray taraftarındır" dersin, kim bilecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın