resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 754
    fener'e transfer olacağına inanmak istemediğim futbolcu. ama profesyonel davranırsa neden olmasın ki? yaz boyu gönül verdiği takım kendisini transfer etmeyi bir türlü beceremediyse bu tabi emre'nin suçu değil.

    fener'e olası transferi neresinden tutarsak tutalım galatasaray yönetiminin beceriksizliğini gösterir. kimse martaval anlatmasın. bu olay çok su kaldırır. oyuncu satamıyorsun galatasaray'a gelmek için can atan adamın tranferini 3 aydır bitiremiyorsun. ee ne işe yarayacak o zaman bu yönetim? galatasaray bizim zaten oyuncuya tam olarak ilgimiz yoktu alternatif olarak ilgileniyorduk derse orası başka ama bunu bu zamana kadar dedi mi? yönetim hep top dolaştırdı. ya tüm taraftarı, camiayı ve futbolcuyu bu işe iyice sarılmalarını sağlamayacaklardı ya da bu işi bitireceklerdi.

    geçen sene şampiyon olan takım 1 tane topçu satıp 2-3 milyon verip bir topçuyu alamıyorsa bunun adı ne olmalı? şimdi birileri çıkar euro'yu türk lirasına çevirmeye kalkar. aman abi biliyoruz bizde biliyoruz çarpma işlemini. satacağın topçu da mı türk lirasına gidecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın