resim
Emre Akbaba
Takım:Adana Demirspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 701
    emre akbaba yerli statüsünde şu anda ligdeki orta sahaya alınacak en iyi 3-5 oyuncudan bir tanesi şüphesiz ki. kendisinin galatasaraylı olması ve bize transfer olmak için başka kulüpleri reddetmiş olması da benim gibi taraftarlar açısından özel bir davranış.

    ancak günümüz şartları ve piyasasına uygun davranmak zorundayız. real madrid gibi davranmalıyız çünkü bu ligin de real madrid'i * biziz. vereceğim örnekler ispanya ligi içerisinden değil ama real madrid avrupa'da da aynı işi yapabilecek bir takım çünkü.

    nedir bu örnek toni kroos ve thibaut courtois transferleri. iki oyuncu da takımlarındaki son senelerinde kendi takımları ile anlaşamadı ve sezon sonu bonservissiz ayrılacaklarını bildirdiler ve iki oyuncu da hem kendi ederlerinin hem de piyasaya göre edeceklerinin çok çok altına real madrid'e transfer oldular.

    şimdi emre akbaba için 5 m euro mu istiyorlar ? geçecekler piyasası max 3 m euro çünkü.

    eee sadece masada biz varken 6 ay sonra bedava almak varken max ederi mi vereceğiz ? hayır. bence artık anadolu kulüplerine iyi niyetten vazgeçmeliyiz koy masaya 2 m euro kabul mü değil mi diye sor kendileri bilir.

    ne real madrid'den zenginiz ne de kulübümüzün ekonomisi milletin nazını çekmeye müsait. alanya'da diğer kulüpler de artık böyle transferlere alışmalılar.

    not : muğdat'ın sözleşmesinde olduğu gibi emre'ye de tl üzerinden anlaşma yapılmalı. hatta ve hatta kulüpten içeri girecek veya sözleşme yenilenecek herkes için -yerli yabancı farketmeksizin- anlaşmalar tl üzerinden yapılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın