• 1647
    3 ay onceki fenerbahce-akhisar* turkiye kupasi finalinde biletlerin cogunlugunu fenerbahce'ye ayiran, ama 3 ay sonraki galatasaray-akhisar* super kupa finalinde biletleri %51 akhisar %49 galatasaray seklinde satisa cikaran asagilik kurum.

    ustelik satisa cikan 17.800 akhisar biletinin sadece 2500'u satilmis, kapali tribun akhisara ayrilmis, kameralar butun mac bos tribunleri gostermistir. mesela yine konya'da oynanan 2 sene onceki besiktas-galatasaray super kupa finalinde kapali tribun lig sampiyonu besiktas'a ayrilmis, neden simdi tam tersi ?

    yeter mi ? yetmez. dunya kadar stad varken mac gidip bozuk zeminli konya'da oynatilmis ve adeta sezon oncesi sakatliga davetiye cikarilmistir.

    bunun da ustune pazar mac oynayacak galatasaray'in ligdeki ilk maci cuma gunune koyulmustur. yillardir sezonun ilk macini sampiyonun oynamamasina ragmen bu sene nedense boyle bir olaya gerek duyulmus.

    son soz, galatasaray yonetimi tff'nin bariz galatasaray aleyhine olan bu uygulamalarina karsi galatasaray'in haklarini savunmak zorundadir. ortada boyle bariz bir adaletsizlik varken, su macin su bozuk zeminde ve %51 akhisar'a bilet satilmis halde oynatilmasi rezalettir. bu konuyla ilgili tff'ye neden boyle bir uygulama yapilmis diye sorulmus mudur merak ediyorum. artik her gun x sehirde belediye ziyareti yapip, fethiye galatasaraylilar derneginde 3 ay onceki sampiyonlugun balosu yapilacagına galatasaray'in hakki savunulmali.
App Store'dan indirin Google Play'den alın