resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 220
    "burada yavaş yavaş geçen seneki gibi rakibi sıkıştıran ileride oynamayı tercih eden oyunun her bölümünü iyi oynamayı isteyen bir duruma gelmeliyiz. kendi içimizde bunu yapacağımızı umuyorum ama bir iki takviye de olacaktır. değişime gelince oyun bana yunus'u sokma mı gösteriyorsa, değişim açık. galatasaray'ın geleceği bunlardır. çok net. biz de bu kadar var mı? olmayabilir ama dışarıdan da alacağımız zaman takımın yaş ortalamasını da aşağıya çekmek zorundayız. maalesef biraz da yüksek yaşımız. onları da geriye çekeceğim ama oyun burada yunus'u bana sokturuyorsa ondan bir şey beklediğim için... neden beklediğim de açık. o ve onun gibiler burada görev alacak onu demek istiyorum. değişim buradan başlayacak. yani ben onları boşuna götürmedim, istiyorsa formayı alacak. esas bizim önemli olan bu. yani galatasaray akademisi vermeye başlayacak"

    fatih terim

    evet belki yenildik ama bana göre yunus gibi çok yetenekli bir oyuncuyu ödüllendirmiş olduk. en önemlisi uçunda kupa olan tek maçta terim ona güvendi ve oynattı. herkes henry beklerdi oynamasını ama bana göre yunus'un oynaması çok önemliydi. terim, yunus'tan memnun ve formayı istiyorsa alacak dedi. artık herşey 18 yaşındaki genç kardeşimize ve taraftara düşüyor. maçta emre akbaba yerine yunus diye inlemeli stad. öncelikle sabretmeliyiz taraftar olarak. tek maç ile aydın vol 2 ilan edilirse bu çoçuklara yazık ederiz çünkü ülke olarak duygusal ve hemen koyverme gibi bir yapımız var.

    ozan sakat olmasaydı eminim terim serdar aziz'in yanında ona görev verecekti. ileride şans verecektir elbette inanıyorum.

    (bkz: 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın