resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 209
    niye genç oyuncu yetiştiremiyoruz sorusunun cevabı olan aslan parçası.

    ilk olarak, niye 2-0, 3-0 dan sonra girmedi diyenlere, bir oyuncunun gelişmesini istiyorsanız sorumluluk vermeniz gerekmekte. 3-0'lık maçta ne kadar gelişebilir bir oyuncu. yiğit gökoğlan'da 5-0 lık maçta girip gol atıyordu. mevzu zaten ihtiyacın olduğu anda oyuna almak ki oyuncu kendini geliştirsin. fatih hoca'yı tebrik ediyorum yunus'u oyuna aldığı için.

    ikinci olarak ise, bruma'yı çalıp attı diye ıslıklayan taraftar bu çocuğu da tepki gösterir iki mağlubiyet sonrası. sonra biz niye oyuncu yetiştiremiyoruz. neden acaba? bi dönüp kendine sor istersen.?

    geçen gün, hagi'nin galatasaray'a geldiği gün anısına her yerde güzellemeler yapılıyordu. belki de bir tane olumsuz entry yoktu. hatta herkesin sevdiği hagi gibi bir cümle duydum televizyondan. şunu düşündüm o gün, eğer hagi şimdi gelseydi muhtemelen 2. senesinde bir şekilde küstürür, küfür eder, ayrılırdık kendisinden.

    bu kadar kolay algıya kurban giden, bu kadar kolay araştırmadan her duyduğuna inanan ve sürü psikolojisi ile hareket bir toplumda genç oyuncu olmaktan gerçekten çok zor.

    allah yardımcın olsun kardeşim. çektiğin şut gol olsun, olsun ki emeklerinin karşılığı gör. yoksa istediğini yap, o top kaleye girmezse bu toplum anlamaz seni, ve eğer bunu okuyorsan şunu unutma kardeşim, buraları okuyup kendini üzme. sadece çalış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın