• 1643
    rezalet üstü rezalet, skandal üstü skandal kararlarına devam etmekte olan federasyon.

    2018/19 sezonunu lig şampiyonu ve şampiyonlar liginde ülkemizin temsilcisi galatasaray ve türkiye kupasında çok büyük bir başarı göstererek şampiyon olmuş, galatasaray'ı deplasmanda yenip fenerbahçe'ye karşı finalde kupayı kazanmış, avrupa liginde tarihinde ilk defa gruplara kalmış akhisar belediye ve gençlik spor yarın süper kupa finali oynayacak.

    sezona kupayla başlama hedefiyle sahaya çıkacak ve ülkemizi avrupa'da temsil etmesi kesin iki takımın maçı, sakatlığa elverişli berbat bir zeminde konya torku arena'da oynanacak.

    yeni yapılan onlarca stadyum arasından neden güzel zemini olan, daha önce böylesi bir organizasyona ev sahipliği yapmamış bir şehir değil de konya seçildi? konya'da yeteri kadar milli maç ve kupa finali oynanmışken neden sezon başında kulüplerin değerli oyuncularını kaybedebilecekleri bir zeminde oynamaları gerekiyor? yok muydu hem şehir halkı futbola aç, hem yeni hem de zemini düzgün başka bir stadyum?

    gerçekten yazık. konya stadı harika bir stadyum ve sakın yanlış anlaşılmasın, konya halkına karşı edilen bir isyan değil bu. buram buram siyasi emel kokan, utanç verici bu karara isyan ediyorum.

    umarım yarın oynanacak 5 ağustos 2018 galatasaray akhisarspor maçında iki takım da sakat vermez. yine umarım o berbat zemin sezonu açan maçtaki futbolu etkilemez. vebali boynunuzadır...
App Store'dan indirin Google Play'den alın