• 1
    16 yaşında olan ve müthiş bir potansiyel barındıran, kadın tenisinin halihazırda en büyük wonderkidi. erkeklerde de potansiyel olarak felix auger alliasime ile yarışabilir ki anisimova daha önde bile denebilir.

    13.5 - 14 yaşından beri profesyonel seviyede mücadele ediyor ki yaşıtlarının 5-6 yıl önünde demek bu. 16 yaşındayken petra kvitova'yı büyük bir turnuvada 2-0 yenebilecek derecede iyi oyuncu. işin çok çok çoook üzücü tarafı bu maç ardından mart 2018'de sakatlandı ve kortlara daha yeni dönebiliyor. kendisini 2-3 yıldır izliyorum ve şimdiden üst düzey bir oyuncu olduğunu söyleyebilirim. umarım sakatlığı kendisini hiç geriye götürmemiştir, ki geri götürmese bile sezonun yarısında gelişimini durdurması bile bu yaşlarda başlı başına büyük sıkıntı.

    patlayıcılık konusunda serena seviyesinde potansiyeli var. döve döve yeniyor resmen. tenisin hagi'si gibi oyun tarzı var. çetin bir rally sürerken eeeh yeter lan deyip bir çakıyor rakibin bakışları arasında winner oluyor. şu anda üst düzey erkek oyuncuların vuruşlarından bile daha hızlı vuruşlar çıkarabiliyor ki yaşı daha 16. çok çok büyük potansiyel. şu anda kadın tenisinin en üst seviyesindeki oyuncular son 20 yıla oranla yerlerde ve ilgi de giderek düşüyor. halep iyi bir oyuncu ama halep bundan 4-5 yıl öncesi şimdiki oyunuyla ilk 10'a bile giremezdi maalesef, şimdi 1 numara...

    potansiyelinin %50'sine bile ulaşsa dünya 1 numarası olabilir, öyle büyük potansiyel.
    bahsettiğim kvitova maçı: https://www.youtube.com/watch?v=ELZOruObnxs
App Store'dan indirin Google Play'den alın