• 29
    kendisi savunulurken “oynamadığı maçlarda...” diye başlayan cümlelerin benim düşmanlığımı arttırdığı adam.

    birader oynamadı da yerine mata mı oynadı? kagawa mı oynadı? modric mi oynadı? yıllardır futbol kendisini bıraktı, altyapıdan adam olsa daha iyi oynar dediğimiz bitik selçuk oynadı. eğer selçuk’tan iyi diye sevmemiz gerekiyorsa takımda selçuk’tan kötü bir tek tarık ve ahmet ikilisi var.

    her ortamda bok atıp eleştirilen feghouli’nin, götlü göbekli ibiza garsonu denen sneijder’in, bu sene kurtulduğumuz kanser hücresi sağ bek sabri’nin tabela etkisi adamdan fazla.

    şutu yok, kilit pası yok, aldığı veya almaya çalıştığı bir maç yok. bu adam 10 değil, 10 olacak kumaşı yok. 8 değil 8 kadar iki yönlü oynamıyor; kaldı ki kendi yarı sahamızda aldığı topları stopere dönerken rakibe kaptırdığı için 8 oynamaması en büyük avantajımız.

    yok abi, sıradan bir topçu bu adam. bakın sıradan bir topçu diyorum; her yerde muadilini bulabilirsin. geri koşup top kapmasını öveceksek alalım bir tane ön libero, koyalım forvet arkasına, bütün maç koşsun top kapsın arkada. kilit pas atmasın, şut çekmesin, gol atmasın. bana lig tv kilit pas istatistiği ile gelmeyin kalbinizi kırarım; kilit pas, rakip kapandığında 2-3 adamın arasından “vay babanın düşmanlarını sikeyim” dedirten pastır. 10 numara, forvet arkası, 4-3-3’ün kendini öne atan orta sahası bu pası atabilen adamların yeridir. yoksa ligin en hızlı adamı rodrigues koşmuş bu pas atmış falan geçin bunları.

    bu adamın maç çözebileceğine inanıyor musunuz? allah belasını versin diye burada yangına atılan feghouli bile deplasmanda bir adet bursa maçını kopardı aldı. sakatlıktan çıkan, kamp yememiş, göbekli, adam geçemeyen feghouli.

    götlü paşa sneijder “küçük maç alıyor yeaa” diye eleştirildi buralarda. dayılar premier ligde değiliz. senede oynadığımız büyük maç sayısı 4, bilemedin 5. bir tarafta ayıyı sağa sola deviren bir adam izledi bu gözler, diğer tarafta aynı takıma karşı saçma sapan atılan belhanda. aynı yerde oynuyorlar. aynı yerdeler. hemen forvetin arkasında.

    kimse kusura bakmasın, hashtag açıp değerini düşürerek kulübe zarar vermem ama bu kulüpte yeri olduğunu da düşünmüyorum. kimse de canını sıkmasın “yok morali bozulur” diye; bahsettiğimiz adamı dünya kupası motive edemiyor, açtığın saçma hashtag mevcut halinden daha demotive edemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın