resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 667
    ffp kıskacındaki takıma rotasyon olması için alınmış; bonservissiz, yıllık ücreti çok düşük, yerli oyuncu.

    ffp sattığın kadar al kuralı olmasa muhtemelen alınmazdı. bonservisi elinde olmasa alınmazdı. bu kadar ucuz yıllığı kabul etmese de gelmezdi. yedek oyuncuya bonservis yatırımı yapamayacağımız ve yabancı kontenjanı harcayamayacağımız için geldi.

    şimdi katkı vermesini bekleyeceğiz. müthiş şeyler vaat etmese de oyun tipi itibariyle yer yer işimize yarayabilecek de bir oyuncu.

    ama bizim taraftar gıcık olmaya başladı bi kere. isminden, tipinden rahatsız olan; böyle bir figürü galatasaray'a yakıştıramayan taraftar alerjisini illa ki dışa vuracak. aksi halde oyuncuya yeni geldiği takımda, sonradan oyuna girdiği iki hazırlık maçı için bu kadar eleştiri çıkarmanın izahı olmazdı. (ki bu maçlardan psv maçında sağ çizgide gayet iyiydi bence)

    gıcık olan adam, objektif sandığı yorumlarını oluştururken, adamı kusur bulmak için izlediğini fark etmiyor bile. başka oyuncuda izlese olumlu haneye ekleyebileceği çabayı, eleştirmek için izleyen gözler bal yapmayan arıya benzetiyor. ne alacağımızı ne beklediğimizi, daha bu maçın ne kadar erken olduğunu düşünmeden; oyuncu her top kullanamadığında "ben demiştim" deme hevesiyle sesini daha da yüksek çıkarıyor. umutla beklediğimiz yabancı transfer ilk maçında iki oyuncunun arasına girip topu kaybedebilir ama muğdat yapamaz mesela. yaparsa "nereden aldık bu kazmayı" çünkü.

    herkes eleştirsin, özgür konuşma hakkını kullansın bu beni rahatsız etmiyor ama bu işin gideceği yer beni rahatsız ediyor. bu işin gideceği yer; muğdat da ilk maçların stresiyle oynayamazsa, adamı olumsuz anların günah keçisi yapacak bir taraftar grubu. sürüdeki en zayıf geyiği seçen kaplan gibi, işlerin kötü gittiği anlarda takım üzerindeki isyanı en rahat yapabilecekleri alan muğdat olacak. başka bir transfer için "takıma bi alışsın" diyebileceğimiz kısa dönem, muğdat'ın arena'da ilk ıslığını alması için yeterli olacak. ve o grup, bu adam şampiyonluğa %1 katkı yapacaksa bile, o %1'i %0 yapmak için özel çaba sarf edecek.

    inşallah ilk maçlarda bi iki iyi iş yapar da kendisini dibe vurdurmak için an kollayan taraftar güruhunu başka avlara sevk edebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın