resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 659
    muğdat'ın başarılı olacağına dair pek bir umudum yok. olmasını ise bütün kalbimle isterim.

    bununla beraber kendisinin maaşını çok gözüksün diye tlya çevirip yazan ve kendi maaşıyla kıyaslayıp hayıflanan kafadan tiksiniyorum.

    sürekli canlı yayınlanan, seyahat eden, spor haberlerine konu olan bir futbolcunun maaşını türkiyede sizin gibi milyonlar olan kendinizle değil 20 tane takım arkadaşıyla kıyaslayın. yada ne bileyim benzer tanınırlığa sahip olan dizi oyuncularıyla falan. sırf galatasarayda top oynuyor olması nedeniyle bu adamın oturabileceği bölgeler sınırlı. oralarda oturacak bir insanın da aylık geliri ne olmalı az çok belli.

    galatasaraylı futbolcu bağcılarda otursun kapısının önünde hapçılar nöbet tutsun para istesin vermeyince de bıçaklasın falan mı istiyorsunuz. nasıl bir kafa lan bu? hayatımda gördüğüm en saçma şey futbolcunun maaşını kendi maaşınla yada asgari ücretle kıyaslamak.

    sanki çalıştığın firmada seninle aynı pozisyonda bulunan herkes milyon euro alıyorken sen aynı işi asgari ücrete yapıyorsun. senle aynı pozisyonda ve senden bariz iyi 3 kişiye zam yapıp senin aldığın maaşın 2 katını verseler işten çıkarsın. futbolcunun maaşını asgari ücretliyle kıyaslamak nasıl bir kafanın ürünüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın